Viheralueiden hoito

4H-yhdistys palkkaa kesäaikaan useita nuoria töihin viheralueille. Nuoret voivat leikata nurmikoita, siimata, haravoida tai tehdä muita pihatöitä joko 4H:n tai asiakkaan koneella tai työvälineillä.

Hoidamme niin yksityisten, yritysten kuin taloyhtiöidenkin viheralueita. 4H-yhdistys tekee asiakkaan kanssa tilaussopimuksen, jossa määritellään mm. suoritettava työ, ajankohta ja hinta. Asiakkaalta veloitettava maksu määräytyy työhön käytetystä ajasta. 
Muista huomioida kotitalousvähennysmahdollisuus!

Olemme tehneet sopimuksen Soiten kanssa apumiespalvelusta, joka on suunnattu 75 vuotta täyttäneille kotona asuville vanhuksille. 
Yhteistyön kautta voimme tarjota myös muuta palvelua, kuten haravointiapua, polttopuiden kantoapua ja apua muissa pienissä pihatöissä.

4H ja nuori tekevät keskenään työsopimuksen ja nuori on työsuhteessa 4H-yhdistykseen. Yhdistys hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet perehdytyksestä palkanmaksuun ja veroihin. Nuorella on tuntilista, johon hän merkitsee työhön käytetyn ajan 15 min tarkkuudella. Työntekijä toimittaa aina kuukauden lopussa yhdistykseen täytetyn listan, jonka mukaan 4H maksaa nuoren palkan. 

Yhdistyksellä on vakuutukset vahinkojen ja tapaturmien varalle. 

Tilaamalla työpalvelun yhdistykseltä, autat meitä työllistämään paikkakunnan nuoria ja tuet samalla myös paikallista nuorisotyötä!

Voit tilata työpalvelun soittamalla
Emilia Känsälä, Viheraluevastaava / 040-9666703

"Kesä! Anoppilan piha kukki vielä äsken keltaisena, mutta kiitos Kaustisen 4H:n on nyt siisti nurmikenttä." Kuva: Maisa Järvelä

Työpalveluhinnasto

PalveluHinta €/hHinta €/h sis alv 24%
Ruohonleikkuu

30€

37,20€

Siimaus-, trimmaus- 
ja raivauskohteet

26€

32,24€

Pihatyöt

20€

25,80€

Asiakkaan koneella
hoidettavat työt

20€

24,80€

Työ suoritetaan... *