Viheralueiden hoito

4H-yhdistys palkkaa kesäaikaan useita nuoria töihin viheralueille. Nuoret voivat leikata nurmikoita, siimata, haravoida tai tehdä muita pihatöitä joko 4H:n tai asiakkaan koneella tai työvälineillä.

Hoidamme niin yksityisten, yritysten kuin taloyhtiöidenkin viheralueita. 4H-yhdistys tekee asiakkaan kanssa tilaussopimuksen, jossa määritellään mm. suoritettava työ, ajankohta ja hinta. Asiakkaalta veloitettava maksu määräytyy työhön käytetystä ajasta. 
Muista huomioida kotitalousvähennysmahdollisuus!

Olemme tehneet sopimuksen Soiten kanssa aputyömiespalvelusta, joka on suunnattu 75 vuotta täyttäneille kotona asuville vanhuksille. 
Yhteistyön kautta voimme tarjota myös muuta palvelua, kuten haravointiapua, polttopuiden kantoapua ja apua muissa pienissä pihatöissä.

4H ja nuori tekevät keskenään työsopimuksen ja nuori on työsuhteessa 4H-yhdistykseen. Yhdistys hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet perehdytyksestä palkanmaksuun ja veroihin. Nuorella on tuntilista, johon hän merkitsee työhön käytetyn ajan 15 min tarkkuudella. Työntekijä toimittaa aina kuukauden lopussa yhdistykseen täytetyn listan, jonka mukaan 4H maksaa nuoren palkan. 

Yhdistyksellä on vakuutukset vahinkojen ja tapaturmien varalle. 

Tilaamalla työpalvelun yhdistykseltä, autat meitä työllistämään paikkakunnan nuoria ja tuet samalla myös paikallista nuorisotyötä!

Voit tilata työpalvelun alla olevasta lomakkeesta tai ottamalla yhteyttä
Emilia Känsälä, Viheraluevastaava
040-9666703 / 4hkaustinen@gmail.com

"Kesä! Anoppilan piha kukki vielä äsken keltaisena, mutta kiitos Kaustisen 4H:n on nyt siisti nurmikenttä." Kuva: Maisa Järvelä

Työpalveluhinnasto

PalveluHinta €/hHinta €/h sis alv 24%
Ruohonleikkuu

35€

43, 40€

Asiakkaan koneella 

hoidettavat työt

20€

24,80€

Siimaus-, trimmaus- 
ja raivauskohteet

26€

32,24€

Pihatyöt

20€

24,80€

Kilometrikorvaus 
(Koneen kuljetus autolla)

0,54€/km

0,67€/km