Kesätyöt

Kaustisen 4H-yhdistys palkkaa kesäisin useita kaustislaisia nuoria viheralueiden hoitoon, lasten ohjaamiseen sekä tarvittaviin muihin tehtäviin.

Toistaiseksi vain haku viheraluepuolen töihin on auki, mutta tarvittaessa avaamme myöhemmin haun myös kerhonohjaajille, kun kesän toiminta selkeytyy.

Viheralueiden hoitaja

Viheralueiden hoitajan työtehtäviin kuuluu kaikenlainen viheralueiden hoito, kuten muunmuassa nurmikonleikkuu, kukkien istutus ja hoito, siimaus- ja raivaustyöt ja pensaiden leikkuu.

Ruohonleikkurien ja trimmereiden käyttö vaatii 16 vuoden ikää.
Palkkaamme myös alle 16-vuotiaita kukkien istutus- ja hoitotyöhön.
Palkkaamme viheralueiden hoitajaksi myös jo 18-vuotta täyttäneitä nuoria aikuisia. Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli sinulla on käytössäsi peräkoukullinen auto jota voit hyödyntää koneiden kuljetuksessa asiakaskohteesta toiseen.

Ilmoitathan hakemuksessasi toiveesi työjakson ajankohdasta.
Työaika on keskimäärin 5-7 tuntia päivässä. (Viheralan tes)

Haemme viheraluetyöntekijöitä nurmen kasvukaudesta riippuen noin kuukauden/kahden kuukauden mittaisiin jaksoihin.

Jaksot joille ensisijaisesti haemme viheraluetyöntekijöitä:
2.5.-2.6.2023
29.5.-30.6.2023
3.7.-28.7.2023
31.7.-8.9.2023
28.8.-29.9.2023

Tarvittaessa voimme palkata työntekijöitä myös useamman kuukauden jaksoihin kerralla ja joustaa jaksoihin palkatessa, esim. palkkaamalla työntekijä työskentelemään heinäkuun alusta elokuun puoliväliin asti vaikka nuori ei kykenisi koulujen alkamisen vuoksi työskentelemään koko elokuun loppuun saakka.

Hakuaika päättyy 1.3.2023 mutta saatamme palkata sopivia työntekijöitä jo aikaisemmin, joten kannustamme täyttämään hakemuksen hyvissä ajoin!