Kesätyöt

Kaustisen 4H-yhdistys palkkaa kesäisin useita kaustislaisia nuoria viheralueiden hoitoon sekä tarvittaviin muihin tehtäviin.

Lisätiedot:
Ulla Järvelä, 040-8452480
kaustinen@4h.fi

Viheralueiden hoitaja

Viheralueiden hoitajan työtehtäviin kuuluu kaikenlainen viheralueiden hoito, kuten muunmuassa nurmikonleikkuu, kukkien istutus ja hoito, siimaus- ja raivaustyöt ja pensaiden leikkuu.

Ilmoitathan toiveesi työjakson ajankohdasta (toukokuu-syyskuu)
Työaika on keskimäärin 5-7 tuntia päivässä. (Viheralan tes)

Kesäkerho-ohjaaja

Kesäkerho on kerran viikossa noin kaksi tuntia kokoontuva kerho kesän ajan. Ohjaajana sinä katsot sopivan ajan ja suunnittelet, toteutat sekä raportoit kerhosi. Toiveissamme on että kerhoja pyörisi eri kylillä kesän ajan. Ohjaajana voi olla yksin tai pareittain. 

Hakiessasi kesäkerho-ohjaajaksi laita hakemukseen missä kylällä tai paikassa haluaisit kerhoa vetää, sekä jos haluat ohjausparin. Mikäli sinunulla olisi jo ohjauspari laita hänenkin nimi hakemukseen. 

Kesätyöhakemus

Haettavana on viheraluetyöntekijöitä ja kesäkerho-ohjaajia.  Täytä alla oleva lomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla kaustinen@4h.fi. Lisätietoja 4H-toimistosta 040-8452480/Ulla. 

Viheraluetyöntekijöitä haetaan ajalle toukokuun puoliväli- syyskuun puoliväli. Viheraluetyöntekijät työskentelevät joko yhdityksen tai asiakkaan koneilla. Ikä vaatimus on vähintään 16-vuotta täyttänyt. Työaika on tilausten mukaan kuitenkin maksimissaan 6h/päivä.  Työn vastaanottamiseen kuuluu työt alkavat! -kurssi sekä viheraluekoulutus.

Kesäkerhot kokoontuvat kerran viikossa eri kylillä kesän ajan. Työn vastaanottamiseen kuuluu työt alkavat! -kurssi sekä mahdollinen kerhonohjaajakoulutus.

Haku auki 31.3.21 asti